Udhëzojmë të rinjtë që duan të bëhen liderët e ardhshëm në botën ndërkombëtare të biznesit.

Eltjon Rramilli & Fabio Beshiri, Themelues Posto

Edukimi në Zvicër - Punësimi në Zvicër

BHMS është një nga shkollat ​​kryesore të mikpritjes në botë, e vendosur në zemër të Luzernit, një qytet i gjallë dhe i bukur në Zvicër.

Industria e mikpritjes globale po përjeton një nivel të pashembullt rritjeje dhe është një nga punëdhënësit më të mëdhenj në botë. Dekada e fundit ka parë zhvillimin e mundësive emocionuese të karrierës në hotele, ngjarje, linja ajrore, temë parqe, linja lundrimi, rekreacion dhe argëtim. Shoqëruar me rritjen e sektori i shërbimeve më të gjera në mbarë botën, nuk ka pasur kurrë një nevojë më të madhe për të menaxherët e shumë-kualifikuar që janë të fokusuar në biznes dhe konsumatorë në fushat që lidhen me to për shërbimet luksoze, menaxhimin e shitjes me pakicë, marketingun e shërbimit, markimin dhe njerëzimin menaxhimin e burimeve.

Një arsimim biznesi për mikpritjen siguron një trampolinë për një karrierë brenda turizmit të ndryshme, sektorit të mikpritjes dhe shërbimit. Këto karriera janë për energji të lartë njerëzit që kanë zhvilluar aftësitë e mëposhtme:

  • Aftësi për të ofruar shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve.
  • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit, përfshirë shkrim, verbal dhe media.
  • Aftësi për të punuar në bashkëpunim me një shumëllojshmëri të tipeve të personalitetit.
  • Menaxhimi efektiv i kohës dhe aftësitë organizative.
  • Etik i fuqishëm i punës, besnik, i besueshëm dhe lojtar i ekipit.

Duke zgjedhur BHMS, ju jeni duke zgjedhur një arsim që kombinon akademikë me zhvillimin profesional dhe përvojën e punës në jetën reale, duke fituar kështu një solid fondacion për të arritur qëllimet tuaja individuale të karrierës. Ju po zgjedhni të bashkoheni me një institucionin akademik që do të dëgjojë dhe të përgjigjet ndaj juaj personal dhe profesional nevojave dhe një rrjeti të gjerë të studentëve dhe alumni që shtrihen në të gjithë globit. Ju po zgjedhni të bashkoheni me gjeneratën e ardhshme të liderëve globalë.

Rreth Nesh

I.E.C. është një firmë konsulence edukimi e themeluar në vitin 2017 për të drejtuar studentët në arsimin e lartë dhe punësim në Zvicër . Bazuar në Tiranë, Shqipëri dhe Lucern, Zvicër me zyra të cilat shtrihen në një rrjet global mundësish, ne jemi profesionistë të industrisë të përkushtuar për të ofruar konsultimin më të lartë hap pas hapi në identifikimin e rrugës më të mirë të karrierës sipas talenteve tuaja.
Inito qëndron për një filles dhe një fillim do të jetë gjithmonë hapi më i madh në përqafimin e momenteve më të mira të karrierës suaj. Na lejoni që të ndani profesionalizmin tonë me nevojat tuaja në një bashkëpunim që do të krijojë marrëdhënie për jetën.

Çfarë Ofrojmë

Ne kemi për qëllim të ofrojmë një shërbim të sinqertë dhe me cilësi të lartë për studentët dhe profesionistët për të arritur objektivat e tyre arsimor me mundësi që hapin nivelin e menaxhimit të tregut të punës në një plan të shpejtë dhe kompakt. Ju mund të diskutoni çështjet arsimore që mbulojnë kategoritë e Universitetit, Pas-diplomave, Master dhe Kampet Verore për t’u njohur me shërbimet më ndërkombëtare në botë.
Me udhëzimet e duhura për të filluar rrugën tuaj, studentët do të jenë në gjendje të arrijnë ëndrrat e tyre si profesionistë të suksesshëm. Stafi ynë i kualifikuar dhe miqësor është këtu për t’ju siguruar udhëzimet e duhura dhe shërbimet e konsulencës për të zgjedhur kurset e përshtatshme dhe diploma.

Ku mund të na gjeni

ZYRA TIRANE

Rruga Pjeter Budi 85/7, Tirane Albania

ZYRA LUCERN

Gütschstrasse 2, 6003 Lucerne Switzerland

Close Menu